Neymar încasează lovitură după lovitură. Starul celor de la Al-Hilal s-a accidentat grav în partida dintre Uruguay și Brazilia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial și va lipsi aproximativ 9 luni de pe gazon, fiind nevoie să fie operat.

Messi și Neymar, in tricoul lui PSGFoto: Aventurier Patrick/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Mesajul lui Messi după ce s-a zvonit că va merge împrumut în iarnă la FC Barcelona

Neymar, peste 400 de zile pe tușă din 2020 până în prezent din cauza accidentărilor

Transferat recent în Arabia Saudită la Al-Hilal, Neymar revenise de curând pe gazon după ce suferise o altă accidentare gravă, la un meci dintre Paris Saint Germain și Lille, din sezonul 2022/23.

Acesta a apucat să joace câteva meciuri pentru noua sa echipă, însă acum a suferit o nouă accidentare gravă, în ultimul meci jucat de Brazilia, în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Brazilianul a fost înlocuit înaintea pauzei, fiind scos pe targă, în lacrimi, de pe teren, iar diagnosticul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligamente încrucișate și a meniscului de la genunchiul stâng.

Neymar va fi supus unei intervenții chirurgicale, iar perioada de absență este estimată la 9 luni, acesta având șanse mari să rateze și prezența la Copa America 2024.

Fost coleg cu acesta atât la Barcelona, cât și la Paris Saint Germain, Lionel Messi a avut un mesaj de încurajare pentru starul brazilian.

„Multă putere!” - a fost mesajul lui Lionel Messi pentru Neymar.

Din 2020 până în prezent, Neymar a fost indisponibil timp de 424 de zile din cauza accidentărilor suferite de-a lungul acestei perioade.