Fotbalul din Italia este din nou în prim-plan după ce mai mulți jucători sunt anchetați într-un scandal de pariuri sportive. Nicolo Fagioli este unul dintre inculpați, iar Radu Drăgușin i-ar fi împrumutat acestuia bani în perioada când erau colegi la Juventus.

Mihai StoichitaFoto: GERARD JULIEN / AFP / Profimedia

>> Nicolo Fagioli și-a aflat pedeapsa după scandalul pariurilor din Italia

Nicolo Fagioli a împrumutat bani de la Radu Drăgușin în perioada Juventus

Nicolo Fagioli este primul fotbalist al cărui nume a apărut în scandalul de pariuri din Italia, iar acesta a recunoscut că a împrumutat bani de la Radu Drăgușin, în perioada când cei doi erau colegi la Juventus Torino.

Florin Manea, agentul lui Drăgușin, a reacționat imediat și a precizat că internaționalul român nu are absolut nicio legătură cu pariurile, iar miercuri, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a sărit în apărarea acestuia și a menționat că subiectul nu trebuie dezvoltat, cel puțin în acest punct.

„Nu înţeleg care e vina lui. De unde să ştie Radu ce a făcut Fagioli cu banii? Când ceri nişte bani împrumut unui prieten trebuie să spui şi pentru ce ai nevoie? Facem un subiect din ceva ce nu există momentan.

Nu am vorbit cu el şi mi se pare chiar stupid ce se întâmplă. Îi dai bani unui să îl ajuţi şi apoi e treaba lui ce face cu ei. Nu e vina lui Drăguşin. Asta e culmea. Probabil o să discut cu el.

Ce să îl încurajez? Pentru ce? Omul e nevinovat. Nu cred că are nevoie Radu de ajutor. Nu este în culpă. Cum să fie anchetat? Pe noi ne anchetează cineva când ajutăm cu bani un om?” - a declarat acesta, potrivit Fanatik.

>> Vedeta Italiei care a recunoscut că e dependentă de jocuri de noroc