CFR-istii asteapta cu sufletul la gura decizia de astazi a Comisiei de Disciplina. Daca decizia va fi in favoarea Stelei, atunci ros-albastrii se vor apropia la doar trei puncte de lider, care va juca duminica, in "Groapa" cu Dinamo, ocupanta locului trei.

"Am vazut ca presedintele l-a decorat pe Deaconu si nu imi vine sa cred. Probabil ca Traian Basescu stie de ce il premiaza. Nu vreau sa spun mai multe. Cred ca decizia de astazi a Comisiei este deja luata", a spus Iuliu Muresan, presedintele gruparii din Gruia.

Pentru ca la echipa sa fie liniste, Paszkany si Muresan i-au prelungit cu doi ani contractul lui Ioan Andone, care acum este scadent in vara lui 2010. Andone va putea castiga un milion de euro cu tot cu bonusurile pentru atingerea obiectivelor.

"Nu e o chestie facuta de ochii presei. Andone va fi antrenorul nostru pana in 2010 si are un contract beton. Dinamo poate sa si-l doreasca mult si bine ded-acuim incolo si il vor dori si mai mult dupa meciul de duminica", a spus Paszkany.