Paris Saint Germain va rămâne cel mai probabil în vara anului 2024 fără Kylian Mbappe, acesta refuzând prelungirea actualei înțelegeri, însă antrenorul Luis Enrique știe deja ce jucător îl va putea înlocui cu brio în echipa sa.

Xavi SimonsFoto: Jan Woitas / DPA / Profimedia

Xavi Simons, văzut drept înlocuitorul lui Kylian Mbappe la Paris Saint Germain

Kylian Mbappe mai are contract cu Paris Saint Germain până în vara anului 2024, iar șansele ca acesta să plece liber de contract la Real Madrid sunt tot mai mari, odată cu trecerea timpului.

Starul de 24 de ani al parizienilor a refuzat mai multe propuneri de prelungire a contractului scadent vara viitoare, motiv pentru care oficialii clubului au decis să îi transfere încă din această vară pe Goncalo Ramos și Randal Kolo Muani.

Recent, cotidianul L'Equipe a dezvăluit că cei din conducerea clubului și antrenorul Luis Enrique se bazează pe un alt jucător care să îl înlocuiască pe al patrulea cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței, iar acela este tânărul Xavi Simons.

Fotbalistul de fost 20 de ani a fost răscumpărat chiar în această vară de campioana Franței, de la PSV Eindhoven, însă împrumutat în Bundesliga, la RB Leipzig.

Acolo, olandezul este vedeta echipei, având 3 goluri și 4 assist-uri în cele 11 jocuri din acest sezon.

Mai mult decât atât, deși Paris Saint Germain a plătit doar 4 milioane de euro pentru a-l aduce înapoi pe Parc des Princes, cota acestuia a explodat, iar în prezent Xavi Simons este evaluat la 40 de milioane de euro, conform Transfermarkt.