Vinicius Junior se află din 2018 la Real Madrid, însă brazilianul a dezvăluit că nu vrea să se retragă de la formația de pe Santiago Bernabeu. Fotbalistul de 23 de ani a spus că vrea să respecte o promisiune pe care i-a făcut-o tatălui său și că vrea să se retragă din fotbal la un club din Brazilia.

Vinicius JuniorFoto: Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vinicius Junior vrea să se retragă în tricoul lui Flamengo

Vinicius Junior este unul dintre jucătorii de top găsiți de celebrii scouteri ai celor de la Real Madrid.

Brazilianul a ajuns pe Santiago Bernabeu în vara anului 2018, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro și a devenit rapid un jucător indispensabil pentru atacul celor de la Real Madrid.

De atunci, jucătorul care este cotat în prezent la suma de 150 de milioane de euro a strâns nu mai puțin de 232 de aparții pentru Real Madrid, reușind să marcheze de 62 de ori și să ofere 65 de pase decisive.

Cu toate că este foarte iubit de fanii echipei, Vinicius a dezvăluit recent că vrea să se retragă din fotbal chiar în Brazilia, respectând astfel o promisiune pe care i-a făcut-o tatălui său.

„Real Madrid? Cred că aș putea rămâne aici pentru tot restul carierei, dar clubul vieții mele este Flamengo. I-am promis tatălui meu că mă voi întoarce acolo într-o zi. Trebuie să îmi țin această promisiune.” - a declarat acesta, potrivit L'Equipe.

De altfel, Flamengo este clubul care l-a lansat pe Vinicius în fotbalul profesionist și de la care Real Madrid l-a și transferat.