Luni, Serie A a publicat echipa etapei cu numărul 8, iar cea mai mare surpriză vine dintre buturi, acolo unde îl găsim pe atacantul celor de la AC Milan, Olivier Giroud.

Olivier GiroudFoto: Andrea Amato / AFP / Profimedia

>>> Antrenorul campioanei Italiei, la un pas de a fi demis

Olivier Giroud, inclus în echipa etapei în Italia, dar pe postul de portar - Acesta l-a blocat pe George Pușcaș în prelungiri

Etapa cu numărul 8 din Serie A a fost una cu adevărat spectaculoasă și plină de surprize.

Inter a remizat cu Bologna, scor 2-2, după ce a condus cu scorul de 2-0, Fiorentina s-a impus pe terenul campioanei Napoli (3-1), iar capul de afiș a fost Genoa - AC Milan, meci care dă și cel mai important jucător al etapei.

Deși meciul s-a încheiat cu victoria Milanului, ceea ce nu reprezintă o surpriză, finalul partidei a fost unul foarte dramatic și i-a avut în prim-plan pe George Pușcaș și Olivier Giroud.

În minutul 90+9, Mike Maignan a fost eliminat de centralul partidei, iar locul în poartă i-a fost luat de Olivier Giroud.

În al 15-lea minut de prelungire, atacantul român a avut șansa egalării, dar a fost blocat extraordinar de Giroud, care a păstrat tabela intactă.

În ziua următoare, AC Milan l-a trecut pe Giroud la secțiunea portarilor pe site-ul oficial al clubului, iar luni acesta a fost inclus în echipa etapei, dar nu pe postul de atacant, ci pe cel de portar.