De la începutul anului 2023, Cristiano Ronaldo joacă în tricoul arabilor de la Al-Nassr. Ajuns la vârsta de 38 de ani, jucătorul portughez a decis deja la ce echipă își va încheia cariera.

Cristiano RonaldoFoto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo vrea să se retragă în tricoul lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo se află din ianuarie 2023 la Al-Nassr, care l-a transferat gratis după ce acesta s-a despărțit pe cale amabilă de Manchester United.

De atunci, lusitanul a strâns 30 de apariții în tricoul formației ce evoluează în prima ligă din Arabia Saudită, având la activ 25 de goluri și 8 pase decisive.

Atacantul s-a alăturat lotului naționalei Portugaliei, pentru a juca în preliminariile pentru Campionatul European din 2024 și a avut grijă să le transmită un mesaj șefilor de la Al-Nassr, acela de a prelungi contractul cu încă un an și jumătate, până când va împlini vârsta de 42 de ani.

La 42 de ani, Cristiano Ronaldo se va retrage, ceea ce înseamnă că își va încheia cariera la Al-Nassr.

„Cristiano Ronaldo a informat conducerea clubului Al-Nassr, înainte de a se alătura lotului naționalei Portugaliei, că-și dorește să-și prelungească înțelegerea până la începutul anului 2027.

Cristiano vrea să joace la Cupa Mondială din 2026 din postura de fotbalist al celor de la Al-Nassr, apoi își va anunța retragerea din fotbal.”

Ronaldo va câştiga în total 200 milioane euro conform contractului cu Al-Nassr scadent în vara anului 2025 şi alte 200 milioane euro pentru a fi „ambasadorul” Arabiei Saudite.