Manchester United a obținut o victorie spectaculoasă în partida cu Brentford, scor 2-1, după două goluri marcate în prelungiri, în runda cu numărul opt din Premier League.

Jucătorii echipei Manchester UnitedFoto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

Scott McTominay, eroul lui Manchester United – Victorie la scor pentru Chelsea

După înfrângerea cu Crystal Palace din etapa precendentă, Manchester United a fost aproape de un nou pas greșit pe teren propriu în fața celor de la Brentford.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 26 prin Jensen, iar finalul a fost unul cu adevărat incendiar, iar Scott McTominay a devenit eroul celor de la United.

Trimis pe teren în minutul 87, McTominay a înscris trei minute mai târziu, dar reușita sa a fost anulată de VAR pentru ofsaid.

Mijlocașul scoțian a punctat în minutele 90+3 și 90+7, într-o revenire care amintește de finala Champions League din 1999, câștigată de „diavoli” în fața lui Bayern Munchen, după două goluri marcate în prelungiri.

Chelsea a reușit cea mai convingătoare victorie a sezonului, 4-1 pe terenul celor de la Burnley.

Gazdele au deschis scorul în minutul 15 prin Odobert, iar formația lui Mauricio Pochettino s-a impus grație reușitelor lui Al Dakhil (autogol, min 42), Palmer (min 49), Sterling (min 65) și Jackson (min 75).

Lider în Premier League este însă Tottenham, care deși a evoluat o repriză în inferioritate numerică după eliminarea lui Bissouma, a câștigat cu 1-0 partida din deplasare cu Luton Town.

Rezultatele zilei în Premier League

Luton Town – Tottenham 0-1

Burnley – Chelsea 1-4

Everton – Bournemouth 3-0

Fulham – Sheffield 3-1

Manchester United – Brentford 2-1

Crystal Palace – Nottingham / ora 19:30

Clasamentul din Premier League

1. Tottenham – 20 puncte / 8 meciuri

2. Manchester City – 18 p / 7 m

3. Arsenal – 17 p / 7 m

4. Liverpool – 16 p / 7 m

5. Aston Villa – 15 p / 7 m

................................................

18. Burnley – 4 p / 8 m

19. Bournemouth – 3 p / 8 m

20. Sheffield – 1 p / 8 m