Suspendat provizoriu după ce a fost testat pozitiv la testosteron la un control anti-doping, jucătorul celor de la Juventus Torino a primit rezultatul și pentru eșantionul B, care a fost de asemenea pozitiv.

Paul PogbaFoto: Claudio Benedetto/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paul Pogba, rezultat pozitiv și la eșantionul B – Ce riscă fotbalistul lui Juventus

Testat pozitiv la testosteron pe 20 august, după meciul dintre Juventus Torino şi Udinese, mijlocaşul francez Paul Pogba a solicitat o contra-expertiză. Rezultatele eşantionului B au apărut vineri şi, potrivit unor surse italiene, sunt pozitive.

În acest moment, Pogba (30 de ani) ar putea fi suspendat pentru patru ani. Această sancţiune ar putea fi redusă la jumătate dacă jucătorul reuşeşte să demonstreze că nu a intenţionat să-şi îmbunătăţească „nivelul de performanţă”.

Dacă nu va putea să dovedească acest lucru, Pogba şi-ar putea vedea cariera încheiată, iar contractul cu Juventus reziliat, anunță News.ro.

Partida dintre Juventus și Udinese s-a terminat cu scorul de 3-0, dar Pogba nu a evoluat în acel meci.

Internaţionalul francez a revenit la Juventus în vara anului 2022, gratis, dar a jucat foarte puţin în sezonul trecut din cauza accidentărilor, ratând şi Cupa Mondială din Qatar din acelaşi motiv.

Mijlocaşul nu a jucat ca titular în niciun meci din stagiunea trecută, având doar două apariţii, ultima într-un meci cu Empoli, câştigat cu 2-0.