Ajuns la vârsta de 36 de ani, Lionel Messi se poate lăuda cu o carieră fabuloasă, presărată cu numeroase trofee și momente de neuitat. Recent, argentinianul a povestit un moment al carierei în care a dat peste un adversar „inuman”.

Celtic - Barcelona, Lionel MessiFoto: Ian MacNicol / AFP / Profimedia

Meciul dintre Celtic și Barcelona, întipărit în memoria lui Messi - Frasser Forster, adversarul care i-a scos peri albi argentinianului

Meciul dintre Celtic Glasgow și FC Barcelona este unul care a intrat în istoria UEFA Champions League.

Partida a avut loc pe data de 7 noiembrie 2012, iar scoțienii au reușit să se impună cu scorul de 2-1, deși au avut doar 11% posesie.

Duelul a lăsat urme adânci în memoria lui Lionel Messi, care a vorbit la 11 ani distanță despre un meci în care Barcelona a expediat nu mai puțin de 14 șuturi pe spațiul porții și pe care l-a pierdut.

Unul dintre oamenii care au contribuit decisiv la succesul lui Celtic a fost chiar portarul Fraser Forster, cel care i-a enervat la culme pe jucătorii catalani cu paradele sale extraordinare.

Potrivit SportBible, Lionel Messi s-a declarat impresionat de prestația portarului de atunci de la Celtic, menționând că acesta a fost pur și simplu „inuman”.

„S-a vorbit mult timp despre evoluțiile lui Fraser Forster împotriva noastră. La meciul din Scoția a fost pur și simplu inuman, a fost cea mai bună prestație a unui portar pe care am văzut-o vreodată.

Când Victor Valdes urma să plece, chiar am vorbit despre înlocuirea lui cu Forster. Eram sigur că va ajunge la Arsenal, Chelsea sau Manchester United.” - a spus Leo Messi, potrivit sursei citate.