Al-Nassr a făcut câteva mutări impresionante în această vară, menite să îi aducă titlul de campioană în Arabia Saudită. Aceștia nu vor să se oprească aici și plănuiesc să mai aducă un jucător de la Real Madrid.

Nacho FernandezFoto: Manu Fernandez / AP / Profimedia

>>> Căpitanul Realului va rata derbiul cu marea rivală FC Barcelona

Nacho Fernandez se află pe lista celor de la Al-Nassr

Al-Nassr are nevoie în continuare de jucători importanți pentru a putea să le țină piept adversarelor din campionatul Arabiei Saudite, iar formația din Saudi Pro League a pus deja ochii pe un fotbalist de la Real Madrid.

Potrivit jurnaliștilor de la Fichajes, oficialii lui Al-Nassr și-l doresc pe Nacho, fundașul de 33 de ani care este în prezent și căpitanul lui Real Madrid.

Nacho este un produs al academiei „los blancos”, iar din 2012 se află la echipa de seniori a clubului.

Spaniolul este foarte apreciat la Madrid pentru simplul fapt că poate evolua pe orice poziție defensivă, fie că vorbim de centru sau bandă.

Faptul că este un jucător polivalent i-a atras și pe cei de la Al-Nassr, care sunt dispuși să facă o ofertă chiar în această iarnă.

327 de apariții are în total Nacho în tricoul lui Real Madrid, având la activ 16 goluri înscrise și 9 pase decisive.

Cotat la 6 milioane de euro conform Transfermarkt, Nacho este triplu-câștigător al LaLiga, dublu-câștigător al Cupei Spaniei și cvadruplu-câștigător al Supercupei Spaniei. Mai mult decât atât, Nacho mai are în palmares 5 trofee UEFA Champions League, 4 Supercupe ale Europei și 5 Mondiale ale Cluburilor.

El este și câștigător al Ligii Națiunilor cu Spania, pentru care a strâns în total 24 de selecții.