Liber de contract după despărțirea de Baniyas FC în această vară, Daniel Isăilă a fost numit antrenor principal al echipei Ajman Club din Emiratele Arabe Unite.

Daniel IsailaFoto: Ryan Browne/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Daniel Isăilă se va lupta cu Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu în Emiratele Arabe Unite

Antrenorul în vârstă de 51 de ani a petrecut trei sezoane pe banca ultimei echipei. După despărțire, Isăilă a fost dorit de U Craiova 1948, dar a preferat să rămână în zona Golfului.

Acesta a semnat un contract cu Ajma Club, penultima în clasament după patru etape, cu un singur punct și 18 goluri primite.

„Am semnat cu o echipă puternică. Ajman a terminat pe locul 6 în campionat anul trecut. În Emirate mai antrenează Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu. O să ne vedem, probabil, dacă totul merge bine pentru toți.

Cu echipa lui Rădoi avem meci peste două etape. Momentan am condus primul antrenament la Ajman. Am venit să salvez corabia, într-un fel ca Șumudică la Gaziantep.

Echipa a reușit doar un punct în patru meciuri, au avut un start dezastruos, noi trebuie să reparăm situația. Este bine că după primul meci vom avea o pauză de două săptămâni, în care vom putea să antrenăm și să pregătim jucătorii.

Nu sunt investițiile din Arabia Saudită, dar nu se compară cu Liga 1. Sunt salarii de 600.000-700.000 de dolari pe an sau chiar mai mult la echipele mari, de peste un milion de dolari” – a declarat Daniel Isăilă, pentru iAMSport.

Fostul antrenor al Astrei Giurgiu și al reprezentativei U21 îi va avea adversari în emirate pe Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi.