Universitatea Cluj a învins categoric CSA Steaua în prima etapă a grupelor Cupei României, dar suporterii militarilor au avut ceva de împărțit cu fostul jucător de la FCSB, Alexandru Chipciu.

Alexandru ChipciuFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Alexandru Chipciu a reacționat dur, după ce suporterii steliști l-au numit „sclavul lui Becali”

Mai puțin de 1800 de suporteri steliști au asistat la partidă, iar aceștia l-au înjurat pe jucătorul Universității Cluj, Alexandru Chipciu, pe care l-au numit „sclavul lui Gigi Becali”, conform GSP.

Fostul internațional a reacționat dur, iar înaintea conferinței de presă și-a exprimat părerea despre clubul Armatei.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake»? Bătaie de joc în țara asta” – a spus Chipciu.

Tirada la adresa CSA Steaua și a suporterilor săi a continuat și la conferința de presă, unde marcatorul primului gol de joi a fost extreme de acid.

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali.

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta «fake»... Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic.

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic” – a declarat Alexandru Chipciu, conform Gazetei Sporturilor.

Universitatea Cluj a învins joi CSA Steaua, scor 3-1, în prima rundă a grupelor Cupei României.