Lionel Messi a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 37 al partidei dintre Inter Miami și Toronto, din MLS (Liga Profesionistă Nord-americană de fotbal). Starul argentinian a acuzat probleme medicale și va lipsi și de la următorul meci al grupării din Florida.

Lionel MessiFoto: Will Navarro/Icon Sportswire / AP / Profimedia

Lionel Messi a părăsit terenul accidentat și va lipsi de la următorul meci al lui Inter Miami

Messi a cedat banderola și a fost înlocuit în minutul 37. La acel moment, scorul era 0-0. Inter s-a impus în cele din urmă categoric, scor 4-0.

Au marcat pentru gazde Farias (45+3), Taylor (54, 87) și Cremaschi (73).

Lionel nu a fost folosit de Gerardo „Tata” Martinez nici sâmbăta trecută, atunci când Miami a cedat clar, scor 2-5, disputa cu Atlanta United.

Oficialii lui Inter au anunțat deja că Messi nu va fi pe teren la următorul meci, cel cu Orlando, din deplasare, de duminică.

Pe lângă Messi, formația din Miami l-a mai pierdut și pe Jordi Alba: a părăsit terenul accidentat tot la meciul cu Toronto.

În clasamentul Conferinței de Est, Inter Miami se află pe locul 13 (dintr-un total de 15 echipe), cu 31 de puncte. Are însă și două restanțe de disputat. Lider se menține Cincinnati (59 de puncte), în timp ce podiumul este completat de Orlando City (50) și Columbus Crew (48).