Trei jucători de la Real Madrid C și unul de la Castilla au fost reținuți de poliția spaniolă într-un dosar deschis pentru distribuirea de secrete de natură sexuală cu o minoră.

Logo Real Madrid pe un tricouFoto: Liam Asman / Alamy / Alamy / Profimedia

>> Fostul președinte al Federației Spaniole de Fotbal explică sărutul cu jucatoarea Jennifer Hermoso

Jucători din academia lui Real Madrid, reținuți într-un scandal sexual cu o minoră

Garda Civilă din Las Palmas de Gran Canaria a reținut un fotbalist de la Castilla și doi de la Real Madrid C, iar un altul este cercetat în libertate, pentru distribuirea unui clip video de natură sexuală cu o minoră, scrie AS.com.

Evenimentele s-ar fi petrecut în luna iunie și au fost raportate pe 6 septembrie, când mama minorei în vârstă de 16 ani a depus o plângere la Garda Civilă.

„Real Madrid anunță că a aflat că un jucător de la Castilla și trei de la Real Madrid C au dat declarații la Garda Civilă în legătură cu o plângere pentru presupusa difuzare a unui videoclip privat pe WhatsApp.

Când clubul va avea cunoștințe detaliate despre această faptă, va adopta măsurile corespunzătoare” – au anunțat madrilenii.

Identitatea fotbaliștilor nu a fost dezvăluită, dar aceștia riscă o pedeapsă între unu și cinci ani de închisoare, potrivit articolului 197 din Codul Penal spaniol.