Lui Lionel Messi îi merge de minune la Inter Miami, formația din MLS fiind neînvinsă în cele 11 partide jucate de la venirea starului argentinian.

Lionel MessiFoto: Will Navarro/Icon Sportswire / AP / Profimedia

>> VIDEO Faza zilei - Ce înseamnă să fii bodyguardul lui Lionel Messi

Lionel Messi și casa de peste 10 milioane de euro cumpărată în apropierea orașului Miami

Instalat la Miami cu toată familia, Lionel a dorit să aibă o casă a sa, pe modelul Barcelona, el cumpărând o vilă în apropierea orașului Miami cu peste zece milioane de euro.

Casa se află în zona Fort Lauderdale, la o distanță de 45 kilometri de Miami, după cum informează The Real Deal, publicație cu profil imobiliar.

Vila are vedere spre mare, dispune de opt dormitoare și de un spațiu de locuit de 976 de metri pătrați.

Noua proprietate a argentinianului se întinde pe o suprafață totală de 1600 de metri pătrați.

Messi va avea la noua casă o piscină pe malul mării, o sală de fitness și un spa.

Apartamentul principal al locuinței are 149 de metri pătrați. Cele opt dormitoare totalizează 976 de metri pătrați.

Pe lângă toate aceste facilități, această vilă mai prezintă un avantaj important: este foarte aproape de centrul de antrenament al celor de la Inter Miami, dar și de stadionul unde formația din MLS joacă meciurile considerate „acasă”. Vorbim despre o distanță de doar opt kilometri.

Conform aceleiași surse, în aceeași zonă și-a achiziționat o casă și Sergio Busquets, actualul său coechipier și fostul coleg de la FC Barcelona. Mijlocașul iberic a cheltuit aproape nouă milioane de euro pentru noua locuință.

Lionel Messi a marcat 11 goluri și a oferit opt pase decisive de la venirea la Inter Miami. De altfel, gruparea din Florida a câștigat deja un trofeu: Leagues Cup.