Marius Șumudică a fost prezentat joi în calitate de antrenor al echipei Gaziantep, ultima clasată din campionatul Turciei, iar tehnicianul român este deja foarte activ pe piața transferurilor.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Marius Șumudică, primul mesaj în calitate de antrenor al lui Gaziantep

Junior Morais și Florin Niță vor semna cu Gaziantep

De la sfârșitul lunii iunie Marius Șumudică rămăsese liber de contract după despărțirea de Al-Raed.

Tehnicianul român în vârstă de 52 de ani a fost aproape de a reveni în SuperLiga României, însă nu s-a înțeles cu Adrian Mititelu pentru a o prelua pe FC U Craiova 1948.

Aflată pe ultimul loc în campionatul Turciei după 4 etape, Gaziantep l-a contactat pe Marius Șumudică, iar acesta a semnat un contract valabil până în vara anului 2024.

Șumudică a mai pregătit-o pe Gaziantep în perioada iunie 2019 - ianuarie 2021, iar acum situația este una complet diferită.

Echipa este la prima vedere candidată la retrogradare, dar Șumi s-a înțeles deja cu doi jucători importanți care sunt deja în Turcia.

Concret, Junior Morais va merge să joace sub comanda lui Marius Șumudică, iar Florin Niță, fostul portar al echipei naționale de fotbal a României, va semna și el cu gruparea din Superliga Turciei.

Ultimul jucător apărut pe lista antrenorului român este Nicolas N'Koulou, care a mai evoluat pentru echipe precum AS Monaco, Marseille, Lyon, Torino și Watford.