Antrenorul roman al echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, pleaca la Bucuresti pentru discutii cu responsabilii clubului Dinamo, scrie presa ucraineana de limba rusa.

In varsta de 62 de ani, antrenorul va ramane in capitala romana cateva zile, iar conducerea lui Dinamo este gata sa-i propuna cele mai bune conditii pentru revenirea la club, unde el a lucrat cu multi ani in urma.

Contractul lui Micea Lucescu cu Sahtior este valabil pana in iulie 2009, dar Dinamo spera sa-l aduca inapoi inca din aceasta vara, noteaza jurnalistii ucrainieni.

Suporterii lui Dinamo au mers la Donetk pentru a-l convinge sa revina!

Mircea Lucescu a fost evocat de suporterii echipei dinamoviste in urma cu o saptamana, dupa egalul de la Reghin (1-1 cu Gloria Bistrita). Imediat dupa meci, opt suporteri bucuresteni au plecat spre Donetk unde s-au intalnit cu Lucescu sr. pentru a-l convinge sa vina inapoi. "Nu acum este momentul", a declarat atunci tehnicianul roman.

Luni seara, la aeroportul Henri Coanda, Lucescu sr. a declarat ca nu exclude o revenire la o echipa din tara, dar in acelasi timp si-a anuntat intentia de a-si duce la bun sfarsit contractul cu Sahtio