Marius Șumudică este tot mai aproape de o revenire în Turcia, tehnicianul în vârstă de 52 de ani confirmând că este în negocieri avansate cu Gaziantep.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marius Șumudică, foarte aproape să o preia pe Gaziantep

Gruparea turcă nu este una străină de CV-ul lui Șumudică, antrenorul român pregătind-o pe Gaziantep în perioada iunie 2019 - ianuarie 2021.

Marius Șumudică este liber de contract de la finalul sezonului trecut, atunci când Al-Raed din Arabia Saudită i-a reziliat contractul.

În acest moment, Gaziantep se află pe ultimul loc în ierarhia din Superliga Turciei la fotbal (4 înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate).

„Vom veni în Turcia să discutăm ultimele detalii cu Gaziantep. Vreau să vin în Turcia, voi fi acolo în 1-2 zile” - Marius Șumudică, citat de Sports Digitale.

De altfel, antrenorul român a confirmat informațiile pentru gsp.ro: „Da, e totul adevărat. Știrile și declarațiile mele din presa turcă sunt reale. Până joi sper să se rezolve totul”.

La Gaziantep, Șumudică a bifat 20 de victorii, 19 remize și 12 înfrângeri, iar momentul de vârf a fost consemnat în stagiunea 2020-2021, atunci când la un moment dat gruparea turcă s-a aflat pe locul trei al ierarhiei.

În ultimele săptămâni, Marius Șumudică a negociat cu formații precum Universitatea Cluj și FCU Craiova 1948, dar fără să ajungă la un numitor comun cu respectivele grupări.

Marea dorință a antrenorului a fost să o preia pe Rapid după despărțirea giuleștenilor de Adrian Mutu, dar conducerea formației bucureștene l-a ales pe Cristiano Bergodi.