Mircea Rednic a demisionat ieri de la Rapid, lasand Giulestiul de izbeliste intr-un moment in care visinii aproape ca au pierdut orice speranta la accederea in Liga Campionilor. Puriul ar fi tentat de un comeback spectaculos la Dinamo, echipa pe care a lasat-o pe locul noua dupa sase etape.

Actionarii nu s-ar opune in principiu ideii, insa jucatorii sunt categorici in privinta lui Rednic: nu il vor la Dinamo! "Niciodata nu poti sa spui niciodata. Rednic a fost la noi, am iesit campioni si ii multumim pentru ce a facut. A avut rezultate aici si ca antrenor si ca jucator. Nu m-as opune revenirii lui, dar acum avem o banca tehnica solida", a declarat Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui Dinamo la o emisiune difuzata de Europa FM.

Ce i se reproseaza lui Rednic:

- ca a destabilizat vestiarul

- ca i-a acuzat in public pe jucatori ca ar fi contribuit decisiv la plecarea sa

- ca a adus jucatori straini pe sume mari si care nu au confirmat: John Galliquio, George Blay, Fabrice Fernandes, Leo Lerinc, Glen Moss, Ze Kalanga, Mariano Fernandez si Phillipe Mendy sunt fotbalistii adusi de Rednic si doar primii doi se mai regasesc in lotul lui Dinamo

- ca ii critica pe fotbalisti la conferintele de presa dupa esecuri, neasumandu-si nici o vina

Rednic la Dinamo:

- a castigat un titlu de campion cu cinci etape inainte de finalul sezonului

- echipa a reusit o serie de 13 victorii consecutive

- Dinamo a castigat categoric in Ghencea dupa o pauza de 18 ani

- "cainii" s-au calificat in primavara europeana dupa 18 ani