Romelu Lukaku nu face parte din planurile lui Mauricio Pochettino la Chelsea, astfel că vârful belgian a fost cedat din nou sub formă de împrumut în Serie A, dar nu la Inter.

Romelu Lukaku, ChelseaFoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Romelu Lukaku a fost prezentat la AS Roma

Chelsea a fost foarte activă în această perioadă de transferuri, iar acest lucru le-a permis londonezilor să mai cedeze din jucători și în celelalte campionate ale Europei.

Este și cazul lui Romelu Lukaku, fotbalist care a fost lăsat din nou sub formă de împrumut în Serie A.

Dacă în sezonul precedent vârful belgian a jucat la Inter, joi, jucătorul celor de la Chelsea a fost cedat la AS Roma, unde va evolua până la sfârșitul acestui sezon.

Echipa antrenată de Jose Mourinho a făcut anunțul oficial pe contul de Twitter, iar fotbalistul în vârstă de 30 de ani a dezvăluit și motivele pentru care a ales AS Roma.

„Fanii sunt incredibili, iar patronii sunt foarte ambițioși.” - a spus Lukaku.

Contractul semnat de Lukaku nu include și o clauză de cumpărare definitivă, astfel că vârful cotat la 40 de milioane de euro se va întoarce la Chelsea în vara anului 2024.

În precedenta sa aventură în Serie A (la Inter), atacantul naționalei Belgiei a marcat 57 de goluri și a oferit 18 pase decisive în 97 de meciuri pe prima scenă a fotbalului italian.

Paulo Dybala și Andrea Belotti sunt ceilalți atacanți pe care Jose Mourinho îi are apți în lot în acest moment. Tammy Abraham și Sardar Azmoun sunt accidentați.