Mai mult rezervă la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a fost împrumutat de vicecampioana Scoției în LaLiga, la Deportivo Alaves. Internaționalul român are șansa de a reveni la forma care l-a consacrat, iar fanii noii sale echipe sunt entuziasmați de mutarea făcută.

Ianis HagiFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Fanii lui Deportivo Alaves, încântați de sosirea lui Ianis Hagi în LaLiga

Ianis Hagi a strâns 99 de apariții în tricoul celor de la Glasgow Rangers, însă accidentarea gravă suferită de acesta l-a scos din circuitul primei echipe.

Numărul de minute primite de Hagi în acest sezon i-a determinat pe scoțieni să îl cedeze împrumut, astfel că internaționalul român a ales să semneze cu Deportivo Alaves, formație din prima ligă spaniolă.

Fanii echipei din LaLiga sunt foarte entuziasmați de venirea lui Hagi și au scris multe mesaje de încurajare pe Twitter la adresa fotbalistului român.

„Dacă are măcar 10% din talentul tatălui său, Alaves a făcut un transfer grozav", "Fă magie și ne vom pune la picioarele tale. Te vom susține din tribune ca tu să ne faci să ne bucurăm", "Un transfer bun, a meritat așteptarea" sau "Este foarte bun, sper că i se vor da oportunități, pentru că nu duce lipsă de talent.”

„Vreau să-l văd din nou pe Hagi după împrumut, e un tânăr cu un talent desăvârșit", "Sper ca Hagi să rămână sănătos și să aibă evoluții bune, iar apoi să vină înapoi și să obțină un loc în primul 11", "E o mutare bună pentru toată lumea. Are nevoie de meciuri și nu există opțiune de cumpărare.”

„Mult noroc. Mă bucur că este doar un împrumut.” - sunt mesajele postare de fani pe Twitter.