CFR Cluj a pierdut foarte mulți jucători importanți în această vară, iar asta a afectat echipa pe plan european, acolo unde multipla campioană a României a fost eliminată încă din primul tur al UEFA Conference League.

Ermal Krasniqi, CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ermal Krasniqi, aproape să fie cedat în Italia pentru 5 milioane de euro

CFR Cluj a avut parte de o vară foarte agitată după ce a terminat campionatul pe locul 3.

Multipla campioană a României s-a despărțit de Dan Petrescu și a vândut mai mulți jucători importanți.

Yuri Matias, Nana Boateng, Andrei Burcă, Simone Scuffet și Emmanuel Yeboah au plecat deja de la CFR Cluj, iar Daniel Bîrligea a fost și el aproape de a se transfera în Serie B la Parma.

Acum, patronul echipei din Gruia a anunțat că este foarte aproape de a-l ceda pe Ermal Krasniqi în Italia pentru suma de 5 milioane de euro.

„Transferul lui Krasniqi se face azi sau mâine, este o chestiune de detaliu. Rămâne pista Franța, dar cel mai probabil oferta făcută de clubul italian va fi mai concretă. Suma este de peste 5 milioane de euro. Vom lua un columbian în locul lui. 99% este transferat.” - a declarat Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, potrivit iamsport.ro.

CFR Cluj l-a adus pe Krasniqi de la Ballkani, echipă ce a întâlnit-o în grupele UEFA Conference League, pentru doar 200.000 de euro.

De când a sosit la CFR Cluj, Krasniqi a strâns 30 de apariții în tricoul ardelenilor, a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive.