Barcelona trebuie să urmeze un regulament destul de strict pentru a putea înregistra noi jucători în LaLiga, dar catalanii au găsit soluții și sunt pe cale să transfere un fotbalist de top de la Manchester City.

Joao Cancelo, Manchester CityFoto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Barcelona și Manchester City, acord pentru împrumutul lui Joao Cancelo

Barcelona a cheltuit puțin peste 3 milioane de euro în această perioadă de transferuri.

Catalanii au adus doar trei jucători în această vară, dar au făcut un pas important către aducerea unui fotbalist de la Manchester City, al doilea după Ilkay Gundogan.

Mijlocașul german a venit gratis de la Manchester City, iar alături de acesta au mai venit Inigo Martinez (gratis de la Athletic Club Bilbao) și Oriol Romeu (adus de la Girona pentru suma de 3.4 milioane de euro).

Acum, Barcelona este gata să dea încă o lovitură și să mai aducă un jucător de la Manchester City.

Concret, campioana Spaniei a ajuns la un acord cu câștigătoarea Ligii Campionilor pentru împrumutul portughezului Joao Cancelo, fotbalist care a jucat și în sezonul trecut sub formă de împrumut la Bayern Munchen.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, cele două părți analizează documentele, urmând ca jucătorul să primească undă verde pentru a călători să facă vizita medicală.

Cu o cotă de piață de 50 de milioane de euro, conform Transfermarkt, Cancelo a mai jucat în LaLiga în perioada 2015-2018, când a fost legitimat la Valencia.