După trei sezoane petrecute în tricoul celor de la Inter Milano, Romelu Lukaku este aproape de o nouă provocare în fotbalul italian, dar nu la Juventus, echipă cu care a negociat în ultimele săptămâni.

Romelu LukakuFoto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Romelu Lukaku a anunțat că va semna cu AS Roma

Atacantul belgian este aproape de un nou împrumut în Serie A, după ce londonezii de la Chelsea și AS Roma au ajuns cu discuțiile la ultimele detalii înaintea semnării acordului, scrie Romapress.net.

Între timp, Lukaku a acceptat contractul propus de italieni și a confirmat plecarea. „Mâine voi zbura la Roma pentru a semna contractul”, a anunțat internaționalul belgian.

Roma a obținut un împrumut al atacantului, fără opțiune de cumpărare obligatorie și va achita integral salariul acestuia, plus o sumă pentru formația de care aparține, Chelsea.

Chiar dacă în prezent există variantele Tammy Abraham și Paulo Dybala, Jose Mourinho este de părere că echipa sa are nevoie de cât mai mulți jucători cu experiență pentru a reuși să prindă un loc de UEFA Champions League.

AS Roma a terminat în sezonul trecut pe locul 6 și evoluează în UEFA Europa League, dar tehnicianul portughez a anunțat că își dorește mai mult de la acest sezon.

În vârstă de 30 de ani, Romelu Lukaku a adunat 97 de partide pentru Inter Milano, reușind să înscrie de 57 de ori.