Oficial: Luni seara, George Copos a vindut omului de afaceri Fathi Taher pachetul majoritar (80 la suta) din actiunile clubului Rapid Bucuresti.

Compozitia succesului: Giulestiul contine 20% din farmecul vietii si 80% din fascinatia puterii. 20% savarine, 80% e impactul unui om de afaceri "care plateste impozite la stat". "Industriasul" Fathi Taher a anuntat ieri ca a cumparat pachetul majoritar de actiuni, dar glasul rotilor de tren (care se retrag la reparat in Atelierele Grivita) a ragusit.

Macazul s-a schimbat si, Rapid, in loc s-o ia spre Liga, pare ca se retrage spre depoul numit Cupa UEFA. Mircea Rednic, din salvator, a ajuns acarul Paun. "Nu a stiut sa gestioneze situatia din vestiar si a gresit campania de transferuri", explica George Copos.

Rednic nu pleaca din cauza unei brichete galbene, dar lasa Rapid in haos, Marian Rada fiind acolo doar pentru o chestiune de ore. Fathi ii vrea pe Sabau sau pe Lucescu jr, George il contrazice, Padureanu refuza, iar Razvan nu vine decat de mana cu Dinu Vama pe care nu il agreaza George. Bergodi, in ochii lui Copos, nu e decat solutia imorala. In schimb, luni seara incerca sa il determine pe Rednic sa revina din nou asupra demisiei.

Taher vrea un nou presedinte, Zotta se vede cu atributiile injumatatite, Copos tace si il cheama pe iordanian la discutii la Crown Plaza, pentru o noua runda de negocieri. Pai nu a zis Taher ca e noul asociat?

In tot acest timp, sansele Rapidului se evapora mai repede decat gazul din bricheta galbena aruncata spre Deaconu. Jucatorii nu mai stiu ce vor, nu mai au incredere unii in altii, autoritatea oricarui antrenor ce va veni va fi subminata, multi sunt iesiti din forma, iar sansele la titlu deja tin de utopie. Farmecul vietii...

Cum decurge o zi de luni la Rapid:

00:02

Patronul Rapidului l-a criticat pe Mircea Rednic pentru transferurile facute in iarna, dar si pentru ca a intretinut o atmosfera tensionata in vestiar. "Rednic a facut cateva greseli de cand a venit la Rapid. In iarna a gresit strategia transferurilor", a spus Copos la Kanal D.

12:07

Mircea Rednic demisioneaza de la Rapid!

12:15

Viorel Hizo spune ca nu este interesat de vreo eventuala oferta din partea Rapidului!

12:30

Nicolae Manea anunta ca Marian Rada va asigura interimatul pana cand va fi numit noul antrenor.

13:30

Fathi Taher a anuntat ca a cumparat 80% din actiunile clubului din Giulesti, dar nu s-a facut public acest lucru din cauza incidentelor de la meciul cu Steaua.

13:40

Fathi Taher: "La Rapid va veni un nou presedinte care nu este din fotbal!" Noul patron al giulestenilor anunta ca ii vrea la echipa pe Sabau si Razvan Lucescu.

14:48

Cristiano Bergodi anunta ca ar veni la Rapid, dar nu l-a contactat nimeni din Giulesti!

19:00

George Copos vrea sa il convinga pe Rednic sa se intoarca la Rapid, dar antrenorul e de neclintit!

19:38

Taher si Copos se intalnesc la Crowne Plaza pentru a negocia asupra preluarii pachetului majoritar de actiuni

23:00 Cei doi semneaza actele: Taher este noul proprietar al Rapidului!