După un parcurs excelent în preliminariile Conference League, pentru campioana României urmează dubla cu finlandezii de la HJK Helsinki din play-off, care poate duce echipa în grupele europene.

Gheorghe HagiFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Gheorghe Hagi știe ce trebuie să facă Farul ca să elimine HJK Helsinki

Înaintea primei manșe de joi de pe teren propriu, antrenorul constănțenilor a vorbit despre perspectiva calificării, dar și despre cum trebuie să joace Farul pentru a-i elimina pe finlandezi.

„Un meci important, foarte important pentru noi, putem crea un lucru extraordinar, o performanţă nemaipomenită. Două meciuri de fapt, primul e acasă, cu un adversar care are o experienţă mult mai bună decât noi, o echipă foarte disciplinată, compactă, ştie ce vrea în teren...

Va trebui să facem un joc ofensiv foarte bun, să-i desfacem foarte bine şi să reacţionăm foarte bine la mingi pierdute. Şi defensivul să-l facem mult mai bine pentru că trebuie să ridicăm nivelul, să fim la nivel foarte bun.

Sperăm să prindem o zi bună, să marcăm. Avem încredere, i-am văzut pe băieţi foarte bine şi sperăm să iasă aşa cum ne dorim noi, pentru că acolo ne va aştepta un retur foarte greu, pe teren sintetic.

O să trebuiască să avem grijă la toate detaliile. Sperăm să facem un meci mare. Suntem încrezători” – a declarat Gheorghe Hagi, conform News.ro.

Partida dintre Farul Constanța și HJK Helsinki se va disputa joi de la ora 20:00, în play-off-ul Conference League și urmează să fie transmisă liveblog de HotNews.ro.