După succesul obținut împotriva celor de la Newcastle (1-0), Pep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, a mers la Barcelona unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Pep GuardiolaFoto: Jon Super / AP / Profimedia

Pep Guardiola a fost operat de urgență din cauza unei probleme la spate

Manchester City a început cu dreptul noul sezon din Premier League, însă Pep Guardiola va lipsi o perioadă din cauza unei probleme medicale.

Potrivit site-ului oficial al „cetățenilor”, Pep Guardiola a călătorit de urgență la Barcelona, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale la spate, după ce a acuzat mai multe dureri.

„Antrenorul lui Manchester City suferă de ceva vreme de dureri puternice de spate și a zburat la Barcelona pentru o intervenție chirurgicală de urgență efectuată de doctorul Mireia Illueca. Operația a fost un succes, iar Pep se va recupera și se va reabilita acum la Barcelona.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

Din cauza operației suferite, Guardiola nu va fi pe bancă la meciul din Premier League contra nou promovatei Sheffield United, iar în locul său pe bancă va sta Juanma Lillo, antrenorul secund.

„În absența sa, managerul adjunct Juanma Lillo va superviza antrenamentul primei echipe și va prelua atribuțiile de pe banca de rezerve până la revenirea lui Pep. Se așteaptă ca acesta să revină după următoarea pauză internațională. Toată lumea de la Manchester City îi urează lui Pep o recuperare rapidă și așteaptă cu nerăbdare să-l revadă în curând la Manchester.”