Ianis Hagi nu traversează deloc o perioadă bună la Glasgow Rangers, asta după ce antrenorul l-a exclus de pe lista UEFA pentru dubla cu PSV Eindhoven din play-off-ul Ligii Campionilor. Internaționalul român s-ar putea întoarce în SuperLiga României.

Ianis HagiFoto: Findlay / Alamy / Alamy / Profimedia

Gică Hagi ia în calcul să îl aducă pe Ianis la Farul Constanța

Ianis Hagi are șanse mici să mai prindă echipa în această stagiune la Rangers, chiar dacă sezonul abia a început.

Internaționalul român a făcut mai multe declarații după meciul din Cupa Ligii Scoției, cu Morton, iar afirmațiile făcute de Ianis l-au deranjat pe antrenorul celor de la Glasgow Rangers.

Mai mult decât atât, Ianis a fost scos de antrenor de pe lista UEFA pentru dubla cu PSV Eindhoven din play-off-ul UEFA Champions League, iar Gică Hagi ia în calcul revenirea sa în SuperLiga României, relatează Playsport.

Antrenorul Farului așteaptă o reacție din partea conducerii lui Rangers, pentru a vedea dacă există vreo varianta ca Ianis să se întoarcă la Farul chiar din acest sezon.

Cu o cotă de piață de 4 milioane de euro, conform Transfermarkt, Ianis a strâns până acum 98 de apariții în tricoul lui Rangers. Internaționalul român are 16 goluri și 21 de pase decisive, însă o accidentare gravă l-a scos din circuit pentru mai bine de un an.