Olimpiu Moruțan a fost împrumutat în sezonul trecut de Galatasaray la Pisa, iar internaționalul român nu va rămâne să joace nici în acest sezon la campioana Turciei. Acesta va fi împrumutat la o altă echipă din Turcia.

Olimpiu MorutanFoto: Seskimphoto / Avalon / Profimedia

Olimpiu Moruțan va fi împrumutat de Galatasaray la Ankaragucu

Olimpiu Moruțan a fost împrumutat în sezonul precedent în Serie B la Pisa, iar mijlocașul român a avut evoluții foarte bune acolo.

Formația din liga secundă a Italiei a dorit să îl păstreze pe internaționalul român, însă italienii nu s-au înțeles cu Galatasaray în privința sumei de transfer.

Chiar și așa, fostul jucător de la FCSB este dorit de mai multe cluburi din Europa, iar în cele din urmă campioana Turciei ar fi ajuns la un acord cu Ankaragucu pentru un împrumut al acestuia.

Faruk Koca, președintele celor de la Ankaragucu, a confirmat în presa turcă faptul că echipa sa a ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray și că urmează să se pună la punct ultimele detalii ale transferului.

„Am ajuns la o înțelegere de principiu cu Galatasaray, cât și cu jucătorul. Ultimele detalii legate de transferul lui Moruțan se discută acum.” - a declarat acesta.

Mai mult decât atât, una dintre condițiile principale pentru ca Moruțan să fie împrumut ar fi ca acesta să fie titular de drept la noua sa echipă.

4.5 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform Transfermarkt.