CFR Cluj a anunțat sâmbătă că a ajuns la un acord cu danezii de la Brondby pentru transferul definitiv al atacantului Emmanuel Yeboah. Ardelenii au încasat o sumă uriașă și vor păstra și 25% dintr-un viitor transfer.

Emmanuel Yeboah, in tricoul lui CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emmanuel Yeboah a fost vândut la Brondby pentru aproximativ 3 milioane de euro

Emmanuel Yeboah a ajuns la Cluj în martie 2022, iar în luna iulie a aceluiași an a fost promovat la prima echipă a ardelenilor.

Ganezul a impresionat la primul său sezon sub comanda lui Dan Petrescu și a fost aproape de un transfer la Slavia Praga în iarna anului 2022, însă a picat vizita medicală din cauza unor probleme la genunchi.

Yeboah a continuat să crească în evoluțiile și chiar și în acest sezon a punctat deja de două ori pentru multipla campioană a României, iar într-un final, acesta a fost vândut.

Potrivit comunicatului publicat de CFR Cluj, Emmanuel Yeboah a fost vândut la Brondby, formație din prima ligă daneză.

Informația a fost confirmată și de Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj.

„Nu pot să vă spun suma cu care l-am vândut. Dar e o sumă foarte bună, vă asigur. Și în plus păstrăm și un procent de 25% dintr-un viitor transfer.” - a transmis finanțatorul ardelenilor, potrivit Digi Sport.

Sursa citată menționează că suma de transfer ar fi de aproximativ 3 milioane de euro, la fel cât ar fi oferit și Slavia Praga în iarnă.

53 de apariții, 5 goluri și 3 pase decisive sunt cifrele lui Emmanuel Yeboah la CFR Cluj.