​Antony, jucătorul echipei Manchester United, a fost din nou acuzat de violență domestică împotriva fostei sale soții, de data aceasta în Anglia, informează Daily Mail.

AntonyFoto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gabriela Cavallin l-a acuzat pe Antony de violență domestică: „Credeam că voi muri”

Publicația braziliană UOL scrie că Gabriela Cavallin, DJ și influencer cu aproximativ 500.000 de urmăritori pe Instagram, se pregătește să depună plângere împotriva jucătorului în Anglia.

Cavallin susține că încă are probleme cu somnul în urma presupusului comportament al fotbalistului. În interviul acordat televiziunii braziliene Record TV, Gabriela a afirmat că primul abuz a avut loc anul trecut în Brazilia.

Antony este acuzat de violență domestică, amenințare și vătămare corporală. Cavallin spune că a trecut prin aceste lucruri și în timp ce locuia în Manchester. Ea a a depus un raport similar și în Brazilia.

„A aruncat cu apă pe mine, a început să mă lovească, m-a apucat de păr, m-a lovit în cap și mi-a făcut o tăietură. M-a ținut de ambele brațe, m-a aruncat pe pat și a căzut peste mine. În acel moment, proteza mea de silicon s-a dislocat. Am rămas fără aer și credeam că voi muri.

Mi-a spart valiza, mi-a luat geanta de mână, pașaportul. Mi-a spart telefonul mobil, nu m-a lăsat să plec. Am fost prizonieră de la ora 22:00 până aproape de 03:30 dimineața. Eu o numesc privare de libertate.

Am vrut doar să ies de acolo și mi-a spus că nu voi pleca până nu șterg totul. Cred că mama lui l-a sunat pe fizioterapeutul lui și i-a cerut ajutor. Nimeni nu-l putea controla” - Gabriela Cavallin, în luna iunie, într-un interviu pentru televiziunea braziliană Record TV.

  • Jurnaliștii UOL susțin că au văzut un document de 70 de pagini din partea reprezentanților legali ai Gabrielei, în care apar dovezi ale presupuselor comportamente abuzive și agresiuni comise de Antony.

Antony se apără: „Eu și familia mea am suferit în tăcere. Nevinovăția mea va fi dovedită”

Antony a răspuns ulterior printr-o declarație pe contul său de Instagram, spunând că a fost „acuzat pe nedrept” și că a „suferit în tăcere” în timp ce investigațiile continuă.

„După ce mi-am depus declarația la secția de poliție unde se desfășoară ancheta în care este implicat numele meu, am vrut să vorbesc public pentru prima dată de când am fost acuzat pe nedrept de agresiune.

Am păstrat tăcerea până în acest moment pentru ca nimic să nu interfereze cu procesul de anchetă, dar în toate aceste zile eu și familia mea am suferit în tăcere.

În ciuda faptului că m-am născut și am crescut într-o comunitate foarte nevoiașă, nu am trecut niciodată printr-o situație similară cu aceasta, în care o acuzație falsă de agresiune a dus la o judecată publică preliminară și nedreaptă din partea unora.

După închiderea anchetei, nevinovăția mea va fi cu siguranță dovedită și justiția va prevala. Prejudiciul cauzat inițial imaginii mele va fi în trecut.

Vă mulțumesc pentru nenumăratele mesaje de susținere primite în aceste momente foarte dificile” - Antony pe Instagram.

Manchester United, formația care l-a transferat anul trecut pe Antony de la Ajax Amsterdam (87 de milioane de lire sterline), a refuzat să comenteze acuzațiile, dar se pare că investighează problema.