La finalul anului 2022, Manuel Neuer a suferit o fractură la picior și a fost operat după un accident la schi. De atunci, portarul german s-a recuperat și recent a revenit la antrenamentele campioanei din Bavaria.

Manuel NeuerFoto: Sebastian El-Saqqa / DPA / Profimedia

Manuel Neuer a efectuat primele antrenamente individuale

Bayern Munchen a tot căutat un portar odată cu încheierea sezonului precedent, iar campioana Germaniei a primit în sfârșit o veste bună.

Bavarezii l-au cedat pe Yann Sommer la Inter și au avut mai multe tentative eșuate de a aduce un alt portar. Kepa Arrizabalaga a ales să meargă sub formă de împrumut la Real Madrid, iar David Raya a rămas în Premier League și a semnat cu Arsenal.

Chiar și așa, cea mai titrată echipă din Germania îl are în lot pe experimentatul Sven Ulreich.

Potrivit presei din Germania, Manuel Neuer a efectuat în această săptămână primele antrenamente individuale complete și are șanse să revină pe teren înainte de pauza de iarnă.

El a fost prezent la Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde Germania s-a oprit încă din faza grupelor, și a suferit un accident la schi, în urma căruia și-a rupt piciorul. Neuer a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar anul acesta nu a prins niciun minut la Bayern.

De 12 sezoane Manuel Neuer se află la Bayern, iar titularul din poarta Germaniei a strâns nu mai puțin de 488 de apariții pentru gruparea de pe Allianz Arena.