După 0-0 cu Nordsjaelland pe stadionul Steaua în urmă cu o săptămână, FCSB luptă joi în Danemarca pentru calificarea în play-off-ul Conference League, iar antrenorul Elias Charalambous a vorbit înaintea partidei.

Elias CharalambousFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elias Charalambous și strategia pentru calificarea FCSB în play-off-ul Conference League

La conferința de presă premergătoare partidei, antrenorul Elias Charalambous a părut încrezător și a punctat faptul că echipa sa va trebui să sufere pentru a se califica.

„Am spus dinaintea turului că totul se va decide la retur. Știm că va fi un meci greu, mai ales că e în deplasare, dar am venit aici pentru a ne califica.

Știm că va fi greu, dar jucătorii s-au pregătit bine, sunt motivați și așteaptă meciul. Eu și staff-ul am făcut tot ce am putut mai bine pentru a-i pregăti. Suntem pregătiți.

Avem un plan, avem strategia făcută pentru meci. Trebuie să suferim. Am venit aici pentru a ne califica.

Nu putem căuta scuze, trebuie să jucăm pe această suprafață, nu e cea mai bună, dar nu trebuie să găsim scuze, trebuie să ne adaptăm.

Sunt două echipe de calitate, care au arătat că pot marca ușor. Le știm calitățile, le știm defectele și vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne califica.

Avem jucători cu experiență europeană, care contează enorm pentru mine. Avem jucători tineri de echipă națională, care au jucat cu o asemenea presiune. Trebuie să fim serioși, să rămânem concentrați 90 de minute, doar așa ne putem califica” – a anunțat Elias Charalambous, conform DigiSport.

Partida dintre Nordsjaelland și FCSB va avea loc joi de la ora 20:00 și va fi transmisă liveblog pe HotNews.ro.