După ce a doborât recordul pentru cel mai scump transfer din istoria Premier League, Chelsea continuă să aducă jucători cu care Mauricio Pochettino să îndeplinească obiectivele clubului din acest sezon. De când a fost preluată de Todd Boehly, Chelsea este aproape de a atinge suma de un miliard de lire sterline investite în transferuri

Michael OliseFoto: MICAH CROOK/PPAUK / Shutterstock Editorial / Profimedia

Chelsea va plăti clauza de reziliere a lui Michael Olise de la Crystal Palace

Chelsea a început bine săptămâna, iar luni l-a prezentat oficial pe Moises Caicedo, transferat pentru 115 milioane de lire sterline de la Brighton.

Imediat după, londonezii au început negocierile cu Southampton pentru a definitiva mutarea lui Romeo Lavia, dar aceștia nu se opresc aici.

La 14 luni de când a fost preluată de miliardarul Todd Boehly, Chelsea se apropie rapid de aproximativ un miliard de lire sterline, bani ce au fost cheltuiți doar pe transferuri.

Formația antrenată de Mauricio Pochettino s-a decis marți să achite clauza de reziliere a lui Michael Olise de la Crystal Palace, ceea ce înseamnă undeva la 35 de milioane de lire.

Acesta a fost în academia alb-albaștrilor în perioada 2009 - 2016 și se întoarce să joace pentru echipa de seniori a londonezilor.

El este în prezent accidentat și va reveni la finalul lunii septembrie.

Olise a fost curtat și de Manchester City, iar de când se află la Crystal Palace a bifat nu mai puțin de 71 de apariții. Evoluând pe postul de extremă dreapta, Michael Olise are 6 goluri și 19 pase decisive.