Farul Constanța a câștigat manșa tur a partidei cu Flora Tallinn din UEFA Conference League (3-0), însă Gică Hagi vrea să își mențină elevii concentrați pe ție returul de joi.

Gica HagiFoto: AA / Abaca Press / Profimedia

Farul Constanța, cu un pas în play-off-ul UEFA Conference League

Farul Constanța este la doar un meci distanță de play-off-ul UEFA Conference League, după ce a învins-o în meciul tur pe Flora Tallinn, scor 3-0.

Fără Denis Alibec, plecat în Qatar, dar și fără Andrei Borza, transferat de Rapid, Gică Hagi vrea să obțină victoria și a avut un mesaj clar pentru elevii săi la conferința de presă dinaintea partidei.

„E un meci care începe de la 0-0. Trebuie să facem un meci bun pentru că întâlnim o echipă puternică. Am venit aici ca să câștigăm. Nu putem să ne uităm în spate. Sper ca toți să înțeleagă asta. Ne-am cunoscut la Costanța ambele echipe. Meciul a fost echilibrat. Calitatea jucătorilor a făcut diferența. Și ei au avut ocazii bune.

Noi avem cea mai bună academie din România. Baza clubului e făcută prin academie. Promovăm jucători tineri foarte mult. Trebuie să îi dai curaj și să fii alături de jucătorul tânăr!” - a transmis acesta, potrivit Digi Sport.

Flora Tallinn - Farul Constanța se va juca joi, în direct de la ora 19 și va fi transmis pe Digi Sport 1.