Manchester City a început cu dreptul noul sezon din Premier League și a câștigat fără mari emoții pe terenul nou promovatei Burnley, scor 3-0. Pep Guardiola a primit însă o veste proastă după ce un jucător foarte important a ieșit de pe teren accidentat.

Kevin De Bruyne si Pep GuardiolaFoto: - / INSTAR Images / Profimedia

Kevin De Bruyne s-a accidentat și urmează să fie operat

Manchester City vine după un sezon istoric în care a câștigat Premier League, UEFA Champions League și Cupa Angliei.

Formația antrenată de Pep Guardiola a câștigat și primul joc din actuala stagiune, din deplasare cu Burnley, dar această victorie a venit cu un cost poate prea mare.

Forțat titular deși abia își revenise după o altă accidentare, Kevin De Bruyne a rezistat doar 23 de minute în duelul de pe Turf Moor și a fost înlocuit de Mateo Kovacic.

Marți, Pep Guardiola a confirmat într-o conferință de presă că accidentarea lui De Bruyne este una destul de gravă și că jucătorul se consultă deja cu medicii echipei pentru a stabili când va fi operat.

Dacă într-adevăr se va ajunge la o intervenție chirurgicală, internaționalul belgian va lipsi aproximativ 4 luni, conform spuselor lui Pep Guardiola.

Manchester City insistă pentru brazilianul Lucas Paqueta

Din moment ce Kevin De Bruyne nu va fi disponibil pentru o perioadă, Manchester City insistă la West Ham United pentru transferul lui Lucas Paqueta.

„Cetățenii” au înaintat deja o ofertă de 70 de milioane de lire sterline pentru mijlocașul ofensiv, însă câștigătoarea UEFA Conference League a refuzat-o.

Acum, City pregătește o nouă ofertă pentru acesta și speră ca transferul să fie rezolvat cât mai repede.