Chelsea rămâne în continuare cea mai activă echipă de pe piața transferurilor, iar formația de pe Stamford Bridge este pe cale să oficializeze două noi mutări, în valoare totală de peste 165 de milioane de lire sterline.

Moises CaicedoFoto: Pedro Soares/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Moises Caicedo și Romeo Lavia vor semna cu Chelsea - Londonezii vor cheltui peste 165 de milioane de lire sterline

Mauricio Pochettino vrea o echipă competitivă pe Stamford Bridge, iar Chelsea este în prezent cea mai activă echipă de pe piața transferurilor.

Londonezii au adus deja 6 jucători în această vară și pregătesc o dublă-mutare de senzație.

Concret, formația patronată de Todd Boehly a ajuns la un acord cu Brighton pentru transferul definitiv al lui Moises Caicedo, jucător care ar fi trebuit inițial să ajungă la Liverpool.

În vârstă de 21 de ani, Caicedo a refuzat să semneze cu echipa antrenată de Jurgen Klopp și a făcut luni vizita medicală la Chelsea.

Acesta a semnat un contract valabil până în vara anului 2031, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, iar în schimbul său Brighton va primi suma de 115 milioane de lire sterline. Moises Caicedo va deveni astfel cel mai scump jucător din istoria Premier League.

Mai mult decât atât, echipa lui Pochettino nu s-a oprit aici, și tot luni, s-a ajuns la un acord cu Southampton pentru aducerea lui Romeo Lavia, un alt fotbalist dorit de Liverpool.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie faptul că Chelsea va plăti peste 50 de milioane de lire sterline pentru belgianul în vârstă de doar 19 ani.

Sursa citată menționează că londonezii își doresc să oficializeze mutările chiar în această săptămână.