Fanii Rapidului și-au pierdut răbdarea și i-au apostrofat pe jucători la finalul partidei. Printre "clienții" galeriei giuleștene s-a aflat și președintele Daniel Niculae.

Dan Sucu, actionar RapidFoto: AGERPRES

La conferința de presă susținută de Cristiano Bergodi după meci s-a infiltrat și un suporter al Rapidului, scrie GSP.ro. Fanul și-a strigat nemulțumirea și a întrerupt discursul italianului, care a fost vizibil deranjat.

"Așteaptă să termin! Un moment, te rog", a spus, nervos, antrenorul Rapidului, după ce a fost întrerupt.

Ulterior, ofițerul de presă al giuleștenilor, Lucian Ionescu, a intervenit și l-a întrebat pe bărbatul respectiv dacă este jurnalist sau un simplu suporter. Acesta nu a putut să prezinte o legitimație de presă și a fost rugat să părăsească sala de conferințe, ceea ce s-a și întâmplat, fără să fie nevoie de intervenția firmei de pază.

Același suporter a mers apoi în parcarea stadionului, unde l-a așteptat pe Dan Șucu. Acționarul majoritar al Rapidului a părăsit arena împreună cu soția și cu fiul său și a fost luat la întrebări de către fanul nemulțumit.

Dan Șucu i-a transmis acestuia că abia luni va avea loc dialogul cu fanii, moment în care a venit și replica din partea suporterului: "Nu ai idee ce înseamnă Rapidul!”.

Citește articolul pe DigiSport.ro