Brazilianul Neymar a lipsit de la primul meci al lui PSG din actualul sezon, terminat la egalitate cu Lorient, iar plecarea sa din Franța pare iminentă. Atacantul a primit o ofertă fabuloasă.

NeymarFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Al-Hilal îi oferă 160 de milioane de euro în doi ani lui Neymar – Negocieri avansate cu PSG

Atacantul s-ar fi înțeles deja cu saudiții de la Al-Hilal pentru un contract valabil două sezoane și va câștiga în total 160 de milioane de euro, anunță cotidianul L’Equipe.

În paralel PSG și Al-Hilal negociază condițiile transferului, după o primă ofertă înaintată de formația care ieri a câștigat Cupa Campionilor Cluburilor Arabe.

Înțelegerea este confirmată și de jurnalistul Fabrizio Romano, care susține că șansele ca Neymar să revină la Barcelona sunt nule.

Brazilianul a anunțat în urmă cu câteva zile conducerea celor de la Paris Saint Germain că nu vrea să mai continue pe Parc des Princes din sezonul acesta și este gata să ajungă la un acord cu campioana Franței pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

Neymar a ajuns în urmă cu șase ani în Franța, când PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru atacantul care a strâns 173 de apariții, a marcat de 118 ori și a oferit nu mai puțin de 77 de pase decisive.

60 de milioane de euro este cota de piață a lui Neymar, conform Transfermarkt.