Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a revenit în această vară în SuperLigă, la Universitatea Craiova.

Laurentiu ReghecampfFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

La conferința de presă premergătoare jocului cu Poli Iași, care se dispută duminică, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, Laurențiu Reghecampf a fost protagonist al unui moment inedit, după ce un reporter l-a întrebat despre bicicleta cu care se deplasează prin Craiova.

Reghecampf merge cu o bicicletă „de trei ori mai scumpă decât o mașină”

„Domnule Reghecampf, o curiozitate personală. Ați venit cu bicicleta. La fel de adevărat este că e de vreo trei ori mai scumpă decât mașina mea.

Sunteți un adept al mișcării sau respectați natura? Care este motivul pentru care ați ales bicicleta?”, a fost întrebarea primită de Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Universității Craiova a zâmbit și apoi a dat răspunsul:

„Unu, nu este bicicleta mea. Doi, da, îmi place să fac efort și încerc să fac acest lucru în fiecare zi. De fapt, nu încerc, chiar fac. Voiam să fiu puțin modest. E foarte ușor, pentru că suntem la doi pași de cantonament. Trei, încerc să văd dacă o asemenea bicicletă intră în bugetul meu.

Cred că este un mod sănătos, iar cel mai important lucru este să fim sănătoși. Fiecare face cum dorește, nu pot să oblig pe nimeni, dar când trec anii îți dai seama că ar trebui să faci la un moment dat anumite lucruri pe care nu le-ai făcut în tinerețe”.

Citește integral pe DigiSport.ro