Sepsi Sfântu Gheorghe nu a obținut decât un rezultat de egalitate pe teren propriu cu Aktobe, scor 1-1, cu toate că formația antrenată de Liviu Ciobotariu a controlat partida.

Liviu CiobotariuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat cu Aktobe în turul trei preliminar UEFA Conference League

Sepsi Sfântu Gheorghe rămâne în cărți pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League, după ce a remizat joi seară pe teren propriu în duelul cu Aktobe, scor 1-1.

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a dezvăluit care a fost aspectul care l-a deranjat cel mai mult în partida de joi seară. În același timp, covăsnenilor a transmis că echipa are șanse pentru a merge în play-off.

„O primă repriză modestă din partea noastră, am stat foarte jos. A doua repriză, mult mai bună.

Am primit un gol din fază fixă, exact ce nu-mi place deloc, dar mi-am felicitat jucătorii și îi felicit și acum pentru modul în care au crezut în rezultate, pentru modul în care au abordat a doua repriză. Este un rezultat care ne dă speranțe pentru retur.

Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenți în prima repriză, dar în a doua repriză am riscat, am jucat cu doi atacanți. E un rezultat care ne dă speranțe pentru meciul următor.

Jucătorii care au intrat, au intrat foarte bine. Ei au schimbat soarta jocului.

Toți jucătorii sunt vinovați pentru golul încasat, dar cel mai vinovat sunt eu, eu am fost cel care a decis să ne apărăm în zonă. Se mai întâmplă, ok, nu era momentul în această seară, dar când greșim, greșim toți.” - a spus acesta, potrivit Digi Sport.

Returul dintre Aktobe și Sepsi Sfântu Gheorghe va avea loc pe 17 august și va începe de la ora 18.