Paris Saint Germain nu are un start de sezon prea liniștit, după ce un alt superstar și-a anunțat plecarea de la echipă.

NeymarFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neymar pleacă de la Paris Saint Germain - Interes major din Arabia Saudită pentru brazilian

Neymar a revenit pe gazon după o accidentare gravă suferită în sezonul trecut.

Brazilianul a punctat de două ori în amicalul cu formația antrenată de Dan Petrescu și a luat o decizie foarte importantă cu privire la viitorul său.

Concret, Neymar a anunțat conducerea celor de la Paris Saint Germain că nu vrea să mai continue pe Parc des Princes din sezonul acesta și este gata să ajungă la un acord cu campioana Franței pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

Mai mult decât atât, Neymar nu duce deloc lipsă de oferte și este dorit atât de cluburile din Arabia Saudită, cât și de cele din Major League Soccer.

Barcelona este de asemenea interesată să îl aducă pe Neymar înapoi, doar că pentru moment spaniolii nu au înaintat o ofertă oficială.

Neymar se află din august 2017 pe Parc des Princes, când PSG l-a făcut cel mai scump jucător din istorie.

Parizienii au plătit atunci 222 de milioane de euro pentru brazilian, care a strâns 173 de apariții, a marcat de 118 ori și a oferit nu mai puțin de 77 de pase decisive.

Cu toate că au investit foarte mult în jucători, cei de la PSG nu au reușit să își îndeplinească marele vis, acela de a câștiga UEFA Champions League.

60 de milioane de euro este cota de piață a lui Neymar, conform Transfermarkt.