Kylian Mbappe este în continuare exclus din lotul celor de la Paris Saint Germain, după ce a refuzat activarea clauzei de prelungire a contractului până în 2025. Francezul a fost scos la vânzare și cu toate că au existat oferte uriașe din Arabia Saudită la adresa sa, acesta le-a refuzat pe toate.

Kylian MbappeFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kylian Mbappe i-a transmis lui Nasser Al Khelaifi că va pleca gratis de la PSG în vara anului 2024

Cu toate că anul trecut a acceptat un contract astronomic propus de conducerea clubului, Kylian Mbappe nu are de gând să mai rămână la Paris Saint Germain din vara anului următor.

Internaționalul francez a refuzat să activeze clauza de prelungire a contractului până în 2025, lucru care i-a înfuriat pe cei din conducerea de la Paris Saint Germain.

Mbappe nu a fost luat în turneul de pregătire din Coreea de Sud, iar în prezent acesta este exclus din lotul formației antrenate de Luis Enrique.

Mai mult decât atât, potrivit AS.com, Kylian Mbappe ar fi avut deja o întâlnire cu Nasser Al Khelaifi și i-ar fi transmis acestuia că va pleca gratis în 2024 de la echipă.

Conducerea PSG-ului i-a comunicat în nenumărate rânduri lui Mbappe că nu va fi folosit deloc în sezonul ce urmează, dacă nu va semna prelungirea contractului sau va pleca de la echipă, dar pe bani.

Campioana Franței va juca primul meci al sezonului în Ligue 1, pe Parc des Princes în compania celor de la Lorient. Disputa începe la ora 22:00.