Real Madrid nu a fost foarte activă în această vară pe piața transferurilor, însă formația antrenată de Carlo Ancelotti este brusc forțată să caute un portar, după ce Thibaut Courtois s-a accidentat grav la un antrenament al echipei.

Thibaut CourtoisFoto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia

Thibaut Courtois a suferit o accidentare gravă la un antrenament și urmează să fie operat

Thibaut Courtois este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Real Madrid.

Belgianul a apărat poarta „los blancos” din vara anului 2018 și până în prezent, iar acum madrilenii au primit o lovitură grea, după ce acesta a suferit o accidentare gravă la ultimul antrenament al echipei.

Potrivit unui comunicat publicat pe contul oficial de Twitter al clubului, Real Madrid transmite că Thibaut Courtois s-a accidentat la ligamentele încrucișate de la genunchiul stâng și urmează să fie operat.

Asta înseamnă că portarul în vârstă de 31 de ani va lipsi o perioadă lungă de timp, iar Real Madrid va avea nevoie de un nou goalkeeper.

Jurnalistul Fabrizio Romano anunță că oficialii „los blancos” se interesează deja de aducerea unui portar, iar o variantă care pare la îndemână este David De Gea, rămas liber de contract după despărțirea de Manchester United.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani ar fi o variantă ideală pentru Real Madrid, mai ales în condițiile în care spaniolul ar veni gratis la formația de pe Santiago Bernabeu.

De Gea a primit numeroase oferte din Arabia Saudită, dar a fost dorit și de Bayern Munchen, care este de asemenea în căutare de portar după plecarea lui Yann Sommer la Inter.