Brent Lepistu (30 de ani) a jucat în partea a doua a sezonului precedent la CS Mioveni, însă nu a reușit să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Brent Lepistu (dreapta, in alb)Foto: Yorgos Karahalis / AP / Profimedia

Internaționalul eston a bifat doar 9 apariții la gruparea argeșeană, iar la finalul stagiunii 2022/2023, după doar 6 luni petrecute în România, a plecat în țara sa natală, la Levadia. În perioada în care a fost jucătorul celor de la Mioveni, Lepistu a fost vizitat de Anett Kontaveit (27 de ani), fost număr 2 WTA.

Sportiva retrasă din activitate în această vară, după turneul de Grand Slam de la Wimbledon, a venit în România, dar pentru o scurtă perioadă. Spre deosebire de Kontaveit, Lepistu a dezvăluit că a întâlnit un sigur lucru negativ în țara noastră: discrepanța dintre promisiuni și realitate, în ceea ce privește salariile.

”Mâncarea, de exemplu, e destul de asemănătoare cu cea din Estonia. Oamenii au fost chiar prietenoși. Sincer, m-am simțit în permanență în siguranță, n-am întâmpinat nicio problemă. Prețurile și viața de zi cu zi mi s-au părut mai ieftine decât în Estonia.

Citeste articolul pe Digisport.ro