După ce sezonul trecut l-a petrecut în întregime la Inter, Romelu Lukaku a intrat într-un conflict cu suporterii formației din Serie A, în momentul în care a decis să dea curs ofertei venite de la Juventus.

Romelu LukakuFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Javier Zanetti, atac fără menajamente la adresa lui Romelu Lukaku

Romelu Lukaku a evoluat la Inter în perioada august 2019 - august 2021 și a fost cedat la Chelsea pentru suma de 113 milioane de euro.

Atacantul belgian nu s-a integrat pe Stamford Bridge, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Inter, unde a bifat 37 de apariții și a punctat de 14 ori.

În această vară, Inter a purtat negocieri insistente cu Chelsea pentru a ajunge la un consens și pentru ca Lukaku să continue în Italia cel puțin pentru încă un sezon, dar cel care ar fi refuzat a fost chiar belgianul.

Mai mult decât atât, deși a refuzat numeroase oferte venite din Arabia Saudită, Lukaku a acceptat să negocieze cu Juventus, lucru care i-a nemulțumit pe oficialii lui Inter, dar și pe suporteri.

Situația a fost comentată recent și de Lautaro Martinez, care i-ar fi trimis un mesaj lui Lukaku, la care vârful nu a răspuns.

„Telenovela Lukaku? Romelu m-a dezamăgit, trebuie să fiu sincer. Am încercat să îl sun, zilele astea au fost pline de haos, dar nu mi-a răspuns niciodată, așa cum a făcut și cu ceilalți colegi.

După atâția ani și atâtea lucruri trăite împreună... M-a dezamăgit. Dar, hei, e alegerea lui. Îi doresc tot binele.” - a spus Lautaro Martinez, cel care a făcut cuplu în atac cu belgianul.

Disputa a fost intens comentată în presa din Italia, iar Javier Zanetti, fostul mare jucător al lui Inter și actualul vicepreședinte al echipei de pe Meazza, a avut și el un mesaj pentru Lukaku, pe care l-a făcut trădător.

„Lukaku ne-a trădat! Suntem foarte dezamăgiți de el.

Ne așteptam la un comportament total diferit din partea lui Romelu atât ca fotbalist profesionist, dar și ca om.” - a fost mesajul fostului căpitan al echipei de pe Giuseppe Meazza, potrivit Gazzetta dello Sport.

Chelsea și Juventus pregătesc un schimb Lukaku - Vlahovic, însă pentru moment negocierile au fost sistate.

Formația de pe Stamford Bridge ia oricum în calcul aducerea unui atacant, după ce Christopher Nkunku s-a operat și va lipsi aproximativ 4 luni.