Farul Constanța se va duela cu Flora Tallinn în turul trei preliminar al Conference League, iar Gheorghe Hagi a vorbit despre șansele campioanei României și despre calitățile echipei din Estonia.

Gica HagiFoto: AA / Abaca Press / Profimedia

Flora Tallinn este „o echipă puternică din toate punctele de vedere”, spune Gică Hagi

Înaintea partidei de la Ovidiu (joi, ora 20:30, LiveBLOG pe HotNews.ro), Hagi a afirmat că Flora este o formație puternică, cu jucători înalţi, care are o disciplină tactică foarte bună.

„Este încă o provocare, o experienţă în Europa. Un meci în două manşe, unde trebuie însă să fim noi, să încercăm să ne depăşim, să dăm tot ce avem mai bun, să fie versiunea noastră în care fiecare să exceleze, să dea ce are mai bun, pentru a avea şanse să trecem turul.

Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere, în sensul de jucători care sunt puternici, înalţi, cu o disciplină tactică foarte bună, atât ofensiv, cât şi defensiv.

E o campioană şi trebuie să ai un respect total în privinţa aceasta. Sperăm ca şi jucătorii mei să înţeleagă, şi eu şi jucătorii să înţelegem acest aspect. Trebuie să jucăm foarte bine ca să putem să trecem.

Nimic nu e uşor. Cel mai greu lucru e să demonstrezi că eşti încă o dată foarte bun sau să demonstrezi că eşti mai bun ca adversarul. Fiecare meci e o provocare. Acest lucru trebuie să fie în mintea noastră a stafului şi a jucătorilor.

Totdeauna trebuie să fim motivaţi pentru a câştiga, pentru a încerca să câştigăm, pentru că victoriile aduc bucurie” - Gică Hagi într-o conferinţă de presă, citat de News.ro.

Farul Constanța nu se poate baza pe mai mulți jucători la meciul cu Flora Tallinn

Hagi a afirmat că pentru această partidă nu poate conta pe Gustavo, Benchaid, Borgnino, care sunt accidentaţi. De asemenea, Alibec este incert.

„Alibec nu s-a antrenat cu noi de după meciul cu Urartu. Sperăm ca mâine, poimâine să fie cu noi, dar de după meciul cu Urartu nu s-a antrenat. A simţit ceva şi am preferat să vedem dacă o să fie apt pentru meciul acesta.

Budescu e cu noi, e în proces de adaptare. Vom vedea ce o să decidem. E un jucător cu mare experienţă, cu vârstă, se antrenează cu noi şi e în cantonament” - Gică Hagi.

De știut:

  • Dacă va trece de Flora Tallinn (Estonia), campioana Farul va da în play-off peste pierzătoarea „dublei” dintre HJK Helsinki (Finlanda) și FK Qarabag (Azeribajdan).
  • Manșa tur ar urma să aibă loc în data de 24 august la Ovidiu, iar returul se va juca pe 30 august.