Cupa Mondială de fotbal feminin a oferit deja numeroase momente memorabile, iar unul dintre ele le-a avut drept protagoniste pe Catalina Usme (Columbia) și Chantelle Swaby (Jamaica).

Chantelle Swaby (Jamaica) si Catalina Usme (Columbia)Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

Confruntare între Catalina Usme și Chantelle Swaby la Cupa Mondială de fotbal feminin

Usme ('51) a înscris singurul gol al partidei din optimile de finală, dar sportiva sud-americană a ieșit mai degrabă în evidență prin confruntarea ei cu Swaby.

În timp ce aștepta executarea unui corner, Catalina a încercat din răsputeri să stea aproape de adversara ei, dar aceasta a împins-o de mai multe ori, fără a depune prea mult efort.

Până la urmă, Usme a renunțat la luptă, a ridicat brațele și s-a uitat la arbitru, în timp ce Swaby și-a dat cu nonșalanță părul peste umăr.

Videoclipul s-a viralizat pe rețelele de socializare, iar internauții au comentat momentul: „Experiența universală de a trăi cu o pisică și de a încerca să lucrezi la domiciliu” / „Oricum, ea este cea care a râs ultima pentru că a înscris golul”.

Columbia se va duela cu Anglia în sferturile Cupei Mondiale de fotbal feminin. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 13:30 (ora României), pe Stadionul Olimpic din Sydney.

Swaby and Usme confrontation (2023 Women's World Cup)
by u/Ts_Patriarca in soccer

Golul înscris de Catalina Usme în meciul dintre Columbia și Jamaica

Cupa Mondială de fotbal feminin, sferturi de finală

Spania - Olanda / vineri, 04:00

Japonia - Suedia / vineri, 10:30

Australia - Franța / sâmbătă, 10:00

Anglia - Columbia / sâmbătă, 13:30.