Christopher Nkunku a ratat la sfârșitul anului trecut participarea la Campionatul Mondial din Qatar din cauza unei accidentări, iar ghinioanele se țin lanț de mijlocașul francez.

Christopher Nkunku Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

Transferat pentru 60 de milioane de euro la Chelsea, Nkunku va lipsi de pe teren în acest an

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care a ratat deja Cupa Mondială din Qatar din cauza unei accidentări, va lipsi astfel de la startul sezonului lui Chelsea şi, cel mai probabil, de la următoarele meciuri ale echipei franceze, Franţa - Irlanda din preliminariile Euro 2024 (7 septembrie) şi Germania - Franţa (12 septembrie).

Nkunku „a suferit o intervenţie chirurgicală şi va începe acum un program de reabilitare cu echipa medicală a clubului”, a explicat clubul londonez în comunicatul său, fără a preciza natura accidentării sale şi nici durata absenţei sale. Potrivit presei britanice, Nkunku ar putea fi indisponibil timp de patru luni.

După ce a sosit la Chelsea în iunie de la Leipzig pentru peste 60 de milioane de euro, el s-a accidentat săptămâna trecută, la Chicago, într-un meci amical cu Dortmund (1-1). El marcase trei goluri în primele sale meciuri din pre-sezon, scrie News.ro.

Chelsea va începe sezonul din Premier League duminică, împotriva echipei Liverpool.